Theme editor

Yengem ve abimin bizimle iletişimi kesmesi

kukuli

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
Yengem ve abim bebeklerine bakan abla ile alakalı sprun yaşadıkları için 10 aylık yeğenime yeni birini bulana kadar annemin bakmasını rica ettiler . Yengem zaten düğün sonrası babam ve abimin yaşadığı bazı maddi sorunlar sebebiyle ( abim son derece haklıydı babam bilezikleri geri istedi ) bayram seyran ya da iki ayda bir gerçekleşen aile yemekleri dışında bize gelip gitmez kolay kolay da bişey istemez gerçekten zor durumda kaldığı için rica etti kendi ailesi şehir dışında yaşıyor . Yengem gerekirse ücreti sana veririm ama lütfen sadece duru ile ilgilen demiş tekrar tekrar alerjisinden tutun vitaminlerine kadar ayrı ayrı uyarmış . Bebeğin yemeklerini bile evde hazırlayıp ayrı ayrı termosla getiriyor yani anneme sadece alt değişip çocukla oynamak kalıyor . İş çıkışı yengem koşa koşa gelip alıyor zaten . Neyse durunun geldiğinin ikinci haftasına babaannem köyde düşmüş buraya getirdiler muayenesi vesaire yapıldı bakacak biri lazım tabi . 2 amcam 3 halam hepimiz aynı şehirde oturmamıza rağmen babam benim anam benim anam diye atladı. Annem duru ile ilgilendiğini babanneme bakamayacağını söylemesine rağmen babam inatla babaannemi getirdi salonun ortasına yatırdı . Yengem duyunca ister istemez kızdı ama zaten babamı sevmiyor, annem de duruyu ihmal etmem ben bakarım diye ısrar edince yengem de mecbur olduğundan sesini çıkaramadı . Yengem beni ablamı ve annemi çok sevmesine rağmen babamın tavırları yüzünden hep mesafelidir bizim aileye. O sebepten anneme böyle bir rica ile gelince annem çok sevindi zaten duruyu da çok özlüyor. Neyse babannem geldikten birkaç gün sonra bir sabah altına kaçırmış koltuğa yani . Annem duruyu mama sandalyesine oturtmuş kahvaltı yaptırıyormuş . Sütünü ısıtmak için de ocağa küçük cezveye su koymuş yengem minik kilitli poşetlerde süt getiriyor annem de su ısıtıp poşeti içine oturtuyor içiriyor çocuğa . Annem salonda koltuğu temizlerken babaannem mutfağa gitmiş. Zaten elin ayağın zor tutuyor otur dur dimi yerinde . Ne işi vardı orda bilmiyorum cezveyi devirmiş sıcak su her yere saçılmış çocuğun da birkaç yerine gelmiş . Çocuk da o acıyla sıçrayınca mama sandalyesi ile birlikte devrilmiş kemer tutunca ani sıçramayla sandalye de devrilmiş . Kafasının bir tarafı şişmiş morarana kadar ağlamış annem ambulansı aramış sonra abimleri filan. Allaha şükür tüm tetkikleri temiz çıktı ama yengem anneme çok kızdı maalesef haketmediği birkaç cümle de kurdu. Bakamayacaksan neden ısrar ettin demiş , bu konuda haklı ama babam yüzünden tamamen . Neyse yengem zaten soğuktu ama artık abim de arayıp sormuyor. Çocuğu sormak için birkaç kez annem aramış açmamışlar ben aradım abim açtı . Ablam duruyu görmeye gidelim diyor ama çekiniyoruz açıkçası . Nasıl davranmalı nasıl toparlamalı en ufak fikrim yok annem çok üzgün

Geri