Merhaba, aslinda biraz da dertleşmek icin açtim bu basligi. Benim 1 senelik iliskim vardi. Cocuk kendini duzgun tanitti yani biz 1 bucuk ay yuzyuze gorusmedik bu surede baba 1 defa bel alti konu sapik bi yaklasimi olmadi. Bnde bhndan etkilendim ve bulustuk bir bulus iki bulus derken aramzida etkileskm oldu her seyi de yasadik . Gercekten gzoumde efendi biriydi. Biz bi defa yattimtan sonra bana ben evlilik dusunmuyorum yani dusunuyorrum ama maddiyatjm yok suan daha egitim aliyorum jandarma egitimi dedi . Ben de buyutmedim sonucta daha cok yeniydi iliskimiz ve zamanla olacak seyelrdi bunlar . Ama 1 senelik iliskinin 5 . Ayinda biz yine bulustuk ve cinsellik yasadik benim ivin 12 saat yol geliyordu. Sevdigini soyluyordu hissettiriyordu. Ama biz evlerimise dagildiktan sonra yani bulustuktan 2 gun sonra instagramda bi kizi eklemis ve ben de sordum iyelsine ekledim dedi ama ben syphelendim ve ogrendim ki flort uygulamasindan tanisip eklemis o kizi. Hakaretler ettim ayrildim . Cok yalvardi evime civekler gobderdi affettim sevdigim icin. Ama hep yuzune vurdum . 1 senenin sonunda bu kavgalardan sikildu ve beni terketti ben suan 10 ayfir ayri olmamiza ragmen peisnden kosuyorum ariyorum hep ama o istemiyo. Anlatmadigim bi sey daha var biz yine boyle ayrilmistik bana cok aci cektigini uzuldugunu soylemistj ama diger gun yine başka kizla bulusmustu ben aglarken o baskasiyla oturmus kahve icmis. Neyse 10 aydir cok kotuyum artik arama diyo ablasiyla enistesiyle bile konustum bana cok kotu seyelr soyluyorlar . Dedim benimle oynadi dalga gecti oynatmasaydin diyolar nasil iylecegimi bilmiyorum hep onu dusunuyorum onunla eskisi gibi sohbet etmek istiyorum. Baskalariyla da tanistim hatta hala gorusmek isteyen var ama ondaki sicakligi bulamadim kimsede ..