Theme editor

Lütfen yardım menenjit aşı sonrası bacakta şişlik ve yanma

kukuli

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
Arkadaşlar merhaba kızım 5 buçuk yanık ve menenjit aşısının ilk dozunu üçüncü ayda ikinci dozunu daha yeni cumartesi günü yaptırdık iki bacağından aşı oldu sol bacağı çok kötü şişti sanki yumurta var gibi ve üzeri ateş gibi yanıyor ben de endişelendim hastaneyi ve hemşireyi aradım hemşire bebek kendini kasıyor ondandır geçer dedi ama hala geçmedi doktor gelmemizi söyledi görmesi gerektiğini bebeği ve önce bana dedi ki damara denk gelmiş aşı ultrason çektir dedi ultrason çektirdik damar değil dedi burada böyle bir apse oluşmuş ya da aşağıya vücudu reaksiyon göstermiş dedi üçüncü dozu yapmayalım dedi şimdi diğer iki dozu boş yere mi yaptırmış oluyorum bir faydası olur mu ve bu durumu yaşayan oldu mu menenjit aşısı sonrası bacaktaki sertliği geçer mi lütfen yardım edin bir anne olarak çok kuşkululanıyorum ve çok mutsuzum ve beni nörolojiye yönlendirdi nörolojik bir şey varsa doktor bilir dedi bacakla nöroloji ne alaka ona da anlam veremedim kafam allak bullak oldu sizin yorumlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim

Geri