Merhaba değerli üyeler sizinle bir derdimi paylaşmak istedim ben evlilik öncesi hamile kaldım oğlumu doğurdum ve malesef kaynanamla yaşamayı kabul ederek bir yanlış yaptım görümcem yurt dışında yaşıyor tatile geldi yediği tabağı bile kaldırmıyordu herşeyi ben yapıyordum bide oğlum 2 aylıktı ne kaynanam ne görümcem oğluma bakmıyorlardı sonra bir gün görümcem eşime beni sövmüş bu gelin bir iş yapmıyor, sürekli annem çalışıyor,yoruluyor diye,evde yaygara koptu kayınvalidemde sövmeye başladı eşimde beni aldı biz evden kiraya çıktık çok şükür şimdi çok rahatız aylardırda kayınvalidemle konuşmadık hepsini Allaha havale ettim sonra kendileri bir gün bizde geldi bende kabul ettim etmemezlik yapmadım halende bazen geliyorlar işte kayınvalidem sürekli surat,laf sokmalar falan yaptığım yemekleri bile geri çeviriyor yemiyor vs oğluma “annem”demesinden rahatsız olurdum uyarıyordumda kendisini inadına bastıra bastıra annem diyor evime gelince sürekli gelincede etrafa bakıyor falan o gittikten sonra evde kavga oluyor bazı şeyler kırılıyor oğlum durmadan ağlıyor neyse oğlumu sünnet ettirdik görümcem eşime kutlamış hayırlı olsun diye eşimde karıma saygı duymadıkça bana yazma diye görümcemi azarlamış ilk önce karımdan özür dilemen lazım demiş çok şükür o yanımda her zaman ama gerçekten böyle sinirlerim bozuluyor bazen evimiz ayrı olsada türlü laflar duyuyorum sinirleniyorum kafaya nasıl takmam acaba bide bazen kendimi suçlu hissediyorum eşim ailesiyle uzaklaştı ya bilmiyorum fazla hassasım nasıl kafamdan atarım ki