Theme editor

İlk çocuk ve depresif ruh hali :(?

nihalk

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
Allah rızası için güzel önerilere ihtiyacım var.. Arkadaşlar biricik kizim geçen hafta çarşamba 12 aylık asisini olmustu. Ondan sonraki günler halsizlik, istahsizlik ve yüksek atesi oldu. Burun tikali, ishalide oldu. Kızım en son geçen carsamba günü emdi ondan sonrada emmek istemedi Birdaha.. Doğumum cok zor oldu çok zor bi yıl gecirdim her haliyle. Kendimi kahrettim inanin bende kaç gündür halsizlik, ishal ,bi sürü balgam ve mide kramplarıyla ugrasiyorum. Sutumu gunde 2 fln sağmaya çalışıyorum çok bisey gelmiyor. Gece emmesini 1.5-2 ay öncesi birskmistik. Kendimi çok suçluyorum. Son aylardır kilo veriyim diye biraz dikkat ettim yediklerime ama öyle aşırı kalori dususune gitmedim asla. 2 ay öncede öz ailemle büyük kavga ettik o günden beri konusmiyorum annemle kardeşimle. En çok morale birine ihtiyaç duydugum zaman yapa yalnız bıraktı beni. Bebeğime sarildim. Bebegimin ztn 9 dişi var ve hep sıkıntılı durumlarda emmek isterdi. İlk ders böyle yapıyor. Ve ben hormonlardan dolayı aşırı üzgünüm hergun gunde kaç kez ağlıyorum. Bebegimi bi 6 Ay fln daha emzirmek istiyodum. Ne yapmalıyım. Bebeğim memeye çok düşkündü ve şimdi normal yemeği yiyor istahi tekrar acildi. Ne kadar daha ugrasmaliyim? Sanki canimdan bir parça gitti gibi gök kötü hissediyorum ve bebrgim 3 gün sonra 1 yaşına giriyor onun duygusalligi ztn vardı
1f622.png
Günde 2-3 kez emerdi azda olda

Geri