Theme editor

GEÇMEYEN AKINTI yardım edin lütfen

adiniferiha

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
Arkadaşlar 1 ay önce mantar enfeksiyonu geçirdim. (kaşıntı ve koku yoktu hiçbir zaman idrarda yanma vardı) ilk gün lor peynirimsi akıntıydı kullandığım fitillerden sonra akıntım krem gibi koyu kıvamlı bembeyaz vajina girişinde biriken ve girişi kaplayan akıntıya döndü. Fluozole hapın 2 dozu arasında adet oldum ve adet sonrası 4 gün akıntım hiç olmadı sonra tekrar başladı fakat bu sefer daha sıvı yapıda. Pütürlü falan değil. İdrar kültürü ve vajinal kültür testlerim temiz çıkto. İdrarda yanmam geçti. Şuan vajina girişinde biriken o beyaz akıntı yok fakat aşırı akıntım var günde 4 kere iç çamaşırı değiştircek kadar. Şeffaf ve yarı beyaz arasında bir renk. Hatta bugün ceviz büyüklüğünde şeffaf-yarı beyaz renkli jel gibi bir akıntı parçası vardı iç çamaşırımda. Gün içinde iç çamaşırımı akıntı bembeyaz yapıyor ama kuruyor çamaşırda, kremsi şekilde kalmıyor iç çamaşırının üstünde. Eskiden sağlıklıyken de iç çamaşırımda beyaz kurumuş akıntı olurdu ama çok değil. Bu normal mi şuan iyileşme sürecinin verdiği bir tepki mi. Yoksa başka bir şey olabilir mi. Üreaplasma falan okudum ama onlarda akıntı kokulu sarımsı falan oluyormuş. Bu akıntıyı yaşayan ve bilen varsa yardımcı olabilir mi

Geri