Theme editor

Eşim bence bana saplantılı aşık

sedameri

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
Kızlar selam. Normalde böyle konular açan biri değilim ama sizin fikrinizi almak ve paylaşmak istedim. Ben eşimle 2 yıldır evliyim 4 yıldır da beraberiz. Bi bebeğimiz var henüz 24 günlük. İlk görüşte birbirimize aşık olduk günden güne daha da sevdik birbirimiz için çok savaştık ve evlendik. Aslında genel olarak hayat telaşı dışında pek problemimiz olmaz herkesin evinde olan geçim sıkıntısı iş stresi ailevi sorunlar vs bazen eve de yansıyabiliyor tabi tüm bunlar. Bir de eşimin eski eşinden bir çocuğu daha var ve çocuğun annesi eşimle görüştürmüyor o da eşimi çok yıpratan bir durum. Mümkün olduğunca yansıtmamaya özen gösteririz ama bi noktada dolabiliyoruz. Herneyse dünde bir tartışma çıktı aramızda. Kavga boyutu büyüyünce bende çocuğu alıp evden çıkmaya çalıştım babamlara gidecektim çocuğu elimden aldı vermedi sen tek gidebilirsin istersen dedi. Ben başta gitmedim ama bir süre sonra dayanamayınca gitmeye karar verdim ve elimden telefonu da arabanın anahtarını da aldı. Bir anda resmen delirdi. Eskiden de ayrılmaktan korkardı ama bu boyutta değildi. Ayrılık fikrini geçtim kapıdan çıkmaya çalışmamdan bile resmen delirdi bağırıp çağırmaya başladı gidemezsin ben seni seviyorum vs diye bir iki hakarette etti o esnada. Sonrasında da sarılıp ağlamaya başladı. Ne yapacağımı şaşırdım. gözlerindeki ifade basit bir kaybetme korkusu değildi resmen saplantılı gibiydi. Sanki ileride bir şey olsa bile asla bu ilişki bitemez bensiz yaşayamaz derecesinde bir andı. Zaten eşim aynı zamanda beni aşırı ve herşeyden kıskanan falan biriydi ama ilk defa bu kadar farklı hissettim. Yanlış anlaşılmasın eşimden ayrılmak asla istemiyorum ama saplantılı olabilme ihtimali bana çok korkutucu geldi. Bu hali ilişkimizi zedeler mi diye veya yarın bir gün ayrılmak istesem alacağım tepki karşısında korkuyorum. Hem bu konu hemde genel olarak psikolojisi iyi olmadığı için terapiste de götürmeyi düşünüyorum hatta kendim de gideceğim onunla beraber. Sizler ne düşünüyorsunuz?

Geri