Theme editor

Boşanma Aşamasında Olan Biriyle Birlikteyim

kukuli

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
Öncelikle umarım kısa ve anlaşılır yazarım :)

Kurumsal bir şirkette farklı departmanlarda birlikte çalıştığım biriyle yaklaşık 4 aydır bir ilişki içerisindeyim. Ben 2000liyim o 92li.

Sorun şu ki kendisi 2024 Mart ayından beri çekişmeli boşanma sürecinde. Biz 2025 Ağustos gibi tanıştık. 3 yıl evli kalmışlar ve kızın ayrılmak istiyorum geçinemiyoruz demesi uzerıne davalar açılmıs. (Kızın üzerine ev almış ve 30 gün sonra kız ayrılmak istemiş, kendisinin aldatma şiddet vb. Gibi hiçbir suçu olmadığını belirtiyor, dava dosyalarını tabiki gözümle okumadım ama böyle ifadeler yer almadıgını söylüyor. Uzamasının sebebi mal davasında kendi payını almak istemesi)

İlk tanıştıgımızda 2025 Kasım ayında sonra 2026 Şubat ayında sonra geçen hafta avukatı dinlediğimizde 2026 Haziran ayında biteceği söylenen ama hala daha uzama ihtimali olan bir süreçte kendisi.

Ben hayatımda daha önce böyle bir ilişki yaşamadım. Birçok sevgilim oldu, birçok erkek tanıdım ama düzenli, ilgili bir birlikteliği ilk defa yaşıyorum. O günümüzdeki ghosting, love bombing gibi sacmaları ilk defa bir erkekte görmüyorum.

Beni tüm arkadaşlarıyla ve kardeşleriyle tanıştırdı, kız kardeşi şehir dısında yaşıyor evli çocuklu onlarla tanısmaya da gittim.

Niyeti, söylemleri, karakter yapısı gereği ve belki biraz da boşandıktan sonra benimle bir gelecek kurmak evlenmek ve tamamlayamadığı aile yuva çocuk kavramlarını benimle kurmak diye anlıyorum. Bunları söylüyor. Ama kafamda soru işaretleri var.

-Sanırım eski eşi ilişkiyi domine eden tarafmış 3 yıllık evlilik ve 3 yıllık sevgililik döneminde, bir insan bir kere bu hataya düşer diyor ve bu yüzden bana karşı çok yönlendirici. Yapacağımız her şeyi her detayı o planlıyor. Aslında bu bazen iyi ama bana bu yaşa kadar iyi gelmişsin diyor. Beni biraz sanki aptal buluyor

-Eskiden kazandığı tüm maaşını eşine verirmiş, bir daha asla böyle bir şey yapmamlı konuşmaları var. Tamam onun parasını isteyen yok ama yani evlendikten sonra bu kafa yapısı bilemiyorum?

-Beni böyle bir süreçteyken tüm arkadaşlarıyla tanıştırması düsündürücü ve tanıştırırken “biliyor musunuzz Selen’ de (takma isim yazıyorum) dans kursuna gidiyorr” demesi, sanki boşandım ama sorun bende değildi eski eşim kıymetimi bilemedi bakın ben değerliyim ve daha iyisini bulabilirim imajı veriyor gibi

-Cinsel ilişki esnasında bazen beni duymuyor. Bunu psikologuna da söylemiş. Bazen rahatsız edici oluyor cunku istemedigim şeylere devam ediyor.

Ben biraz astrolojik detaylara önem veriyorum saçma gelebilir size ama kova burcu kendisi. Bende aslan burcuyum. Eski eşi de kovaymış. Birkaç kez sordum benzer yönlerimiz var mı diye. Hiç alakanız bile yok dedi.

Ben kendimi bayağı kaptırmış vaziyetteyim de bilemiyorum arkadaslar bir yazmak istedim ya. Bir de calistigimiz yerde de duyuldu, yöneticim benim kulagıma kadar geldi dikkat et istersen yaptı. Gerek var mıydı bunlara bilemedim.

Geri