Theme editor

Atandım ve açıldım ama babam bunu bilmiyor?

zehra

Üye
Kayıtlı Üye+
Thread owner
11 yaşında falan kapanmıştım ve 18 yaşındayken de bunu istemediğimi düşündüm. Ama bir şey yapmadım ve erteledim. Şu an atandım yeni bir hayata başlayacağım başlarken de kendim gibi olmak istediğim için açıldım. Başta vücudum çok gergin tepkiler verdi. Çünkü annemler bilse de babam bilmiyordu. Hatta sanırım fazla stres ve yüklenmeden de duygusal kitlenme falan oldu ben ne istediğimi çok uzun zamandır biliyordum neden böyle karmaşık hissediyorum diye kendimin üzerine gittim sanırım. Bir de atama beklerken tatile gittiğimizde arkadaşımla ona bir kez deneyeyim eğer kötü hissediyorsam bu düşünceyi bırakacağım demiştim ve çok normal ve hep öyleymişim gibi hissetmiştim. Haliyle burada da olur sandım ama babamın duymasını istemediğim için gerildim sanırım. Babam da çok tepkisel yaklaşıyor ben yokum vs gibi ben de öyle olunca çekiniyorum, öyle açık saçık olmak hedefinde de değilim açıkçası normalde de öyle elbiseler falan giymiyordum normal pantolon, tişört şal takıyordum fark olarak şal değil saç var herhangi bir değişime gitmedim de çünkü istediğim o değildi. Dinden de uzaklaşmak istemiyorum o yüzden hepimizin huzuru ve sağlığı için bunu gizlemeye karar verdim zaten yılda 3 5 kez görüşülecek yani ve bu durumda da kötü olsun istemiyorum hayatımda buna göre açıklar bıraktım, mahalleden geçerken ya da onlar geldiğinde onların bildiği gibi sonrasında da kendi düzenimde oluşturduğum gibi böyle bir şey yapan var mı daha önce nasıl bir süreç oldu? Yargılamak için de cevap yazmazsanız iyi olur Allah için değil babam için başımı kapatmam beni dindar biri yapmıyor uzun zamandır kapalı olma sebebim de bu ve bu bana da dinle ilişkime de zarar veriyor.

Geri